Tvcinemax.com

2016-02-25

1 Season 8 Episode

Good Cop Bad Cop

General information

Episode TitleGood Cop Bad Cop
Director
Air date2016-02-25
Year

Backdrops

Shades of Blue 1×8
Shades of Blue 1×8

Synopsis of Shades of Blue 1×8

English:
After Saperstein’s death, Harlee realizes there are no lines Wozniak won’t cross and decides to help Stahl’s investigation. The crew retaliates against a pair of abusive cops after they harass Harlee’s daughter Cristina and her boyfriend. Wozniak makes Loman feel like a part of the unit.

Spanish:
Después de la muerte de Saperstein, Harlee se da cuenta de que no hay líneas Wozniak no cruzará y decide ayudar a la investigación de Stahl. La tripulación se venga contra un par de policías abusivos después de que acosan a la hija de Harlee Cristina y su novio. Wozniak hace Loman se sienta como una parte de la unidad.

Portuguese:
Após a morte de Saperstein, Harlee percebe não há linhas Wozniak não cruzam e decide ajudar a investigação de Stahl. A tripulação retalia contra um par de policiais abusivos depois de assediar a filha de Harlee Cristina e seu namorado. Wozniak faz Loman sentir como uma parte da unidade.

Romanian:
După moartea lui Saperstein lui, Harlee își dă seama că nu există linii de Wozniak, nu va traversa și decide să ajute anchetă Stahl. Echipajul se răzbună pe o pereche de polițiști abuzive după ce hărțuiască pe fiica lui Harlee Cristina si prietenul ei. Wozniak face Loman simt ca o parte a unității.

Player

English

Opción 2

Subtitulado

Latino

Castellano

Legendado

Romanian

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *