Tvcinemax.com

Standoff

Standoff    

R N/A Thriller

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

, , ,

N/A

N/A

3599

Report error

English:

Carter (Thomas Jane), a troubled veteran, gets a chance at redemption by protecting a 12 year-old girl from an assassin (Laurence Fishburne) after she witnesses a murder. Holding a shotgun with a single shell, he engages in physical and psychological warfare in a desperate fight for the girl’s life.

Spanish:

Carter (Thomas Jane), un veterano con problemas, para crear una ocasión de redimirse mediante la protección de una niña de 12 años de edad de un asesino (Laurence Fishburne) después es testigo de un asesinato. La celebración de una escopeta con un único intérprete de comandos, que se dedica a la guerra física y psicológica en una lucha desesperada por la vida de la niña.

Portuguese:

Carter (Thomas Jane), um veterano perturbado, tem uma chance de redenção, protegendo uma menina de 12 anos de idade de um assassino (Laurence Fishburne) depois que ela testemunha um assassinato. Segurando uma espingarda com um único shell, ele se envolve na guerra física e psicológica em uma luta desesperada pela vida da menina.

Romanian:

Carter (Thomas Jane), un veteran tulbure, are o șansă de răscumpărare prin protejarea unei fete de 12 ani de la un asasin (Laurence Fishburne), dupa ce a martorilor o crimă. Care deține o pusca cu o singură coajă, el se angajează în război fizice și psihologice într-o luptă disperată pentru viața fetei.

Standoff
Standoff
Standoff
Standoff
No links available
No downloads available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related movies